Meteorum

Хидро - Метео - Еколошки форум

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Грешка
 • Kunena Внатрешна грешка: Известете го админитрсторот!
 • Kunena Внатрешна грешка: Известете го админитрсторот!
 • Kunena Внатрешна грешка: Известете го админитрсторот!
 • Kunena Внатрешна грешка: Известете го админитрсторот!
 • Kunena Внатрешна грешка: Известете го админитрсторот!
Добредојдовте, Гост
Корисничко име Лозинка: Запомни ме

(0 видени) 

Главен форум

Ова е главнa секција зa форумите.
Метео, хидро и еко појави, феномени и катастрофи
Индормации и сиакусии за појави во природата.
6 Теми 7 Одговори
на meteorumadm
6 години, 4 месеци порано
Општо околу идејата и членови на форумите
1 Теми 0 Одговори
Последно мислење: Добредојдовте на Метеорум!
на meteorumadm
6 години, 7 месеци порано
Имате ли нешто да препорчате?
Оставете белешка.
0 Теми 0 Одговори Нема мислења
Метео ++
1 Теми 0 Одговори
Последно мислење: Попреченоста е реалност
на meteorumadm
5 години, 11 месеци порано

http://meteo.gov.mk

METEO.GOV.MK (прашања и дискусии)
Се што може да го подобри порталот на УХМР, или да влијае на начинот на објавување на информациите.
Дали мојот пребарувач го покажува најновото?
1 Теми 0 Одговори
на meteorumadm
6 години, 5 месеци порано

Метеорологија, општо

Метеорологија, општо
Се што се однесува на метеорологијата, а не би можело да е дел од другите специјални подкатегории, или другите посебни форуми.
Сателитска метеорологија
2 Теми 3 Одговори
Последно мислење: Одговор: Сончева активност
на MrEngleng
6 години, 4 месеци порано
Време од вселената
4 Теми 2 Одговори
на meteorumadm
6 години, 1 месец порано

Хидрологиија, општо

Хидрологиија, општо
Се што се однесува на хидрологијата, а не би можело да е дел од другите специјални подкатегории, или другите посебни форуми.
Нема категории во секцијата!

Екологија, општо

Екологија, општо.
Се што се однесува на екологијата, а не би можело да е дел од другите специјални подкатегории, или другите посебни форуми.
Нема категории во секцијата!

Кој е присутен

Вкупно се 46 корисници Присутни  ::  0 Членови и 46 Гости 
Легенда ::   Администратор на страницата Главен модератор Модератор Корисник Гост
 • Вкупно пораки: 29 | Вкупно теми: 16
 • Вкупно секции: 5 | Вкупно категории: 7
 • Денеска отворени: 0 | Вчера отворени: 0
 • Денеска одговорени: 0 | Вчера вкупно одговорени: 0
Време на создавање на страницата: 0.54 секунди
Вие сте во: Форум центар