Meteorum

Хидро - Метео - Еколошки форум

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Добредојдовте, Гост
Корисничко име Лозинка: Запомни ме

Заслуги на тимот

Kunena
Kunena бара ресурси за равој. Оваа верзија е со учество на:
 • fxstein: Kunena програмер на светски најголема Yamaha Star VMax заедница од www.starVmax.com/forum/
 • Matias: Kunena програмер
 • severdia: Kunena програмер
 • xillibit: Kunena програмер
 • @quila: Kunena учесник
 • 810: Kunena учесник
 • LDA: Kunena учесник
 • Alakentu: Kunena уредник
 • Rich: Kunena уредник
 • sozzled: Kunena уредник
Особена благодарност за Beat и тимот за тестирање од проектот CB, Cerberus, DTP2, LittleJohn и JoniJnm за значајен продонес кон Kunena. Благодарност за сите учесници во проектот Kunena!
Заслуги за преводите: English translation was made by Kunena Team with many suggestions and corrections from our community. We also like to give special thanks to all our translators, who have worked hard to localize Kunena to their own languages.
Назад на форумот одберете тука
Права на © 2008 - 2011 Kunena, Лиценца: GNU GPL

Оди во категорија

Време на создавање на страницата: 0.29 секунди
Вие сте во: Home