Meteorum

Хидро - Метео - Еколошки форум

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Метеорум

Наместо добредојде

Е-пошта Печати PDF

Форум - центар на полето на метеорологија, хидрологија и екологија.

Забележавме дека недостасува место каде што ќе се оформат мислења на теми од областите на науките кои се поврзани со природната средина.

Ако сме биле во право, тогаш Метеорум ќе биде посетувана локација во иднина.

 

Забелешка

Со почетокот на работењето на Метеорум, сите корисници регистрирани на порталот meteo.gov.mk до 1. август 2011 година се регистрирани корисници и на центарот Метеорум.

Доколку од некои причини не сакате да бидете член и на Метеорум, побарајте од администраторот да Ве одјави. Ви благодариме!

Центарот официјално почнува со работа на 2. август 2011 година.

Последно освежено на Петок, 26 Август 2011 14:18
Вие сте во: Home