UhmrLogo4PrintSmall.png

Прогноза за денес

Печати
Оценка од корисникот: / 2623
НајлошоНајдобро 

Прогноза за денес (одберете од јазичињата):

Текст
 
Карта
 
Појаснување
Прогнозата ја подготвува секојдневно тим предводен од дежурен синоптичар. Прогнозата се изготвува на дневна основа, но по потреба може и да се измени уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Share/Save/Bookmark