UhmrLogo4PrintSmall.png

Тридневна прогноза

Печати
Оценка од корисникот: / 5854
НајлошоНајдобро 

Одберете од јазичињата:

Тридневна прогноза
 
Објаснување
 Прогнозата ја подготвува секојдневно тим предводен од дежурен синоптичар. Прогнозата се изготвува на дневна основа, но по потреба може и да се измени уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа. 
 
 

Share/Save/Bookmark