UhmrLogo4PrintSmall.png

Визуелизација на времето на 3 часа

Печати
Оценка од корисникот: / 101
НајлошоНајдобро 

МОДУЛОТ за визуелизација на времето е во фаза на тестирање...!

ВНИМАВАЈТЕ..! УХМР го задржува правото на понатамошна обработка и проверка на податоците заради нивна исправка и конечно архивирање на материјалите од сите видови мониторинг кои УХМР ги спроведува.
Сите објавени податоци и анализи не се конечни. Овие анализи се прават со декодирање на шифрирани извештаи, низ низа од автоматски процедури! Анализа на грешки во измерените вредности е постојана активност на УХМР.

Графичките продукти се резултат од работата на уште еден потполно автоматизиран систем, но овој пат за визуелизација на временските состојби.

Продукти според метеоролошки елементи, или појави (одберете од јазичињата):

Температура на воздух
 
Облачност
 
Ветер
 
Влажност на воздухот
 
Посложени анализи
 
 

За да го видите продуктот во потполна големин, застанете со глувчето врз некоја од намалените слики и почекајте да се појави името на продуктот и притиснете еднаш со глувчето за да ја видите големата слика.

Обновувањето на материјалите е секојдневно, на секои 3 часа, почнувајќи од 01 по полноќ (+1 час во летниот период поради промена на времето) по измината 40-а минута од часот (на пример, во зимниот период, во 01 и 40 минути, во 04:40, 07:40, 10:40, 13:40, 16:40, 19:40 и 22:40 часот)!

Share/Save/Bookmark