UhmrLogo4PrintSmall.png

ТЕСТ Хидроаларм (Мк)

Печати
Оценка од корисникот: / 11
НајлошоНајдобро 

Тест верзијата на хидроаларм ќе започне да функционираат од крајот на зимата 2012 година.

Овој вид на предупредувања ќе треба да вклучат повеќедневен мониторинг на хидролошки и метеоролошки параметри и соодветни предвидувања за промените кои се очекуваат. Резултатите ќе се потпираат на мерната мрежа со метеоролошка и хидролошка програма на работа во рамките на работењето на УХМР.

Share/Save/Bookmark