UhmrLogo4PrintSmall.png

Времето во Европа

Печати
Оценка од корисникот: / 50
НајлошоНајдобро 

Последни измерени температри на воздухот:

 

google earth Види со Google Earth

 

{mosmap kml='http://217.16.74.182/images/stories/art/prognoza/lnkdenesttrm0e0000mk.kmz'}

 

За да преминете во 3Д одберете ја можноста "Earth" (горе, најдесно на мапата). Потоа држете притиснато "Ctrl", или "Shift" и влечете преку мапата. Ако прескокот во 3Д не ви функционира, инсталирајте го Google Earth plugin додатокот наменет токму за вашиот пребарувач.

 

Обновувањето на материјалите е на секои 3 часа. Понекогаш, неколку од мерните места содржат вредности од постар термин на мерење, па затоа оваа карта треба да се земе само како една општа поширока слика за состојбата на времето во регионот!

Share/Save/Bookmark