UhmrLogo4PrintSmall.png

22 и 23 Март, Денови на Хидрологијата и Метеорологијата

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 1
DobëtMirë 
Nuk ka përkthime në dispozicion.

23Март2016Управата за хидрометеоролошки работи ги одбележува Светскиот ден на водите и на метеорологијата, 22 и 23 март и оваа година.

 

Благодарност до медиумите кои го споменаа овој настан, а и до сите кои ни го честитаа празникот.

Со почит,

УПРАВА ЗА ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКИ РАБОТИ

СКОПЈЕ 22.03.2017

2017 УХМР на Матка

 

 

 

 

 

 

Share/Save/Bookmark