Метеоаларм предупредувања

Уште од ноември 2010

Extrime high temperatureExtreme low temperatureНевремеForestfire

Речен мониторинг систем

Светска метеоролошка

СМО
WMO

 

Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Хидроаларм -мк

ТЕСТ Хидроаларм (Мк)

Печати
Оценка од корисникот: / 10
НајлошоНајдобро 

Тест верзијата на хидроаларм ќе започне да функционираат од крајот на зимата 2012 година.

Овој вид на предупредувања ќе треба да вклучат повеќедневен мониторинг на хидролошки и метеоролошки параметри и соодветни предвидувања за промените кои се очекуваат. Резултатите ќе се потпираат на мерната мрежа со метеоролошка и хидролошка програма на работа во рамките на работењето на УХМР.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Има 1053 гости присутни

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

е-УХМР (ел. гласник)Вие сте овде: Актуелни податоци - Хидроаларм (Мк)