Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Метеоаларм -мк

Paralajmërime sipas rajoneve,(Mk)

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 427
DobëtMirë 

Niveli i rrezikut më të madh nëpër rajone.Secili rajon është i ndarë me ngjyra sipas rrezikut që paraqitet. (shih më poshtë për ndarjen e rajoneve,nivelin e rrezikut dhe elementet).

Prej vitit 29.09.2011 çdo dit më vonë deri ora 12 (koha lokake) paraqiten materijale grafike të cilët paraqesin nivelin  e rrezikshmërisë  për ditën e sotshme dhe të nesërmen..

Nëse rajonet janë me ngjyrë бело të bardhë(më shpesh në hartën për ditën e nesërme),pritni derisa nuk janë të publikuara të dhënat e reja.

Paralajmërime për sot

{mosmap mapType='Map'|lightbox='1'|lbxwidth='600px'|lbxheight='500px'|lbxcaption='Paralajmërime për sot'|lbxzoom='9'|kml='http://meteo.gov.mk/images/stories/art/ers/dp000a002001200mk.kml'}

 
Paralajmërime për nesër

{mosmap mapType='Map'|lightbox='1'|lbxwidth='600px'|lbxheight='500px'|lbxcaption='Paralajmërime për nesër'|lbxzoom='9'|kml='http://meteo.gov.mk/images/stories/art/ers/dp001a002001200mk.kml'}

 
 

Shih: A shfletuesin tim paraqet të dhënat e fundit?

Lexo ma...
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Kemi 1070 vizitorë n'linjë

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

e-DPHM (buletini elektronik)You are here: Të dhënat aktuale - Meteoalarmët (Mk)