Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Shfaqja e kohës në 3 orë

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 101
DobëtMirë 

MODULI i vizualizimit të kohës ne fazën e testimit...!

KUJDES..! DPHM përmban të drejtën e përpunimit të metejshmëm dhe kontrollimit të të dhënave për arsye të përmisimit të tyre dhe arhivimin e sakt të materijaleve nga të gjithë llojet e monitorimit që DPHM i zbaton. 
Të gjithë të dhënat dhe analizat e publikuara nuk janë të sakta. Këta analiza bëhen me dekodim të raporteve të shifruara,me procedura të njëpasnjëshme automatike! Analiza e gabimeve në vlerat e matura është aktiviteti i përhershëm i DPHM.

Produktet grafike  janë rezultat nga puna e një sistemi të plotë të automatizuar, por  këtë rast për vizuelizim të gjendjes kohore.

Produktet sipas elementeve meteorologjike, ose paraqitjeve ( zgjedhni nga gjuhët):

Temperatura e ajrit
 
Lagështi
 
Era
 
Lagështia e ajrit
 
Analiza të ndërlikuara
 
 

Që ta shifni produktin në madhësi, ndaluni me miun mbi ndonjë nga fotografitë e zvogluara dhe pritni të paraqitet emri i produktit dhe klikoni njëher me miun që ta shihni fotografinë e madhe.

Renovimi i materialeve është e përditshme, në çdo 3 orë, duke filluar nga 01 në mesnatë (+1 orë në periudhën verore për arsye të ndryshimit të kohës) në 40 minutën e orës ( për shembull, në kohën dimërore, në orën 01 dhe 40 minuta, në 04:40, 07:40, 10:40, 16:40, 19:40 dhe 22:40 të orës)!

Share/Save/Bookmark
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Kemi 1123 vizitorë n'linjë

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

e-DPHM (buletini elektronik)Share/Save/Bookmark