Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Meteogramët 48 orë (WRF, Mk)

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 114
DobëtMirë 

Produktet grafikore janë rezultat i punës së një sistemi plotësisht të  automatizuar për modelimin e kohëes numerike(modeli është aktiv disa vjet me rend në DPH). Parashikimin zyrtarë e përgatisin sinoptiqarë të cilët në menyrë kritike i analizojnë rezultatet e punimit nga më tepër modele numerike (disa nga këto të dhëna janë të disponueshme vetëm për shërbime nacionale meteorologjike) si dhe në një farë mase udhëhiqen nga përvojat e tyre shumvjetore.

 

Meteogramë për më shum lokacione (zgjedheni prej skedave):

Qytetet
 
 
Liqenet
 
 
Malet
 
 
 

 

 

Për të parë meteogramët aktual 48 orë (duke filluar nga mesnata) për mbrojtjen e vetndodhjes qëndroni me miun në ndonjërën prej imazheve të reduktua, prisni që të tregojë emrin dhe vendndodhjen dhe klikoni miun një herë për të parë meteogramin.

Ripërtëritja e materialeve të përditshme, rreth 13 sipas orës lokale (duke punuar në modelet numerike kërkon burime të mëdha dhe në krijimin e materialeve grafike të mëtejshëm rrit kohën e nevojshme për të punuar)!

Share/Save/Bookmark
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Kemi 1030 vizitorë n'linjë

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

e-DPHM (buletini elektronik)You are here: Modelet numerike WRF - Meteogramët 48 orë (WRF, Mk)
Share/Save/Bookmark