Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Monitorimi radar-bazë

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 56
DobëtMirë 

Produktet prej monitorimit radar prej monitorimit meteorologjik radar te DPH-së.


RC Тоpolçani RC Gjurishte Komente
Dukuritë meteorologjike Për ti kuptuar produktet ne  grafikonet është e duhur përvoj prej lëmisë së meteorologjisë, monitorimit radar dhe analiza bazore për gjendjen kohore ne 12 orët e fundit.

Rrjeti i qendrave radar ka dy radarë të digjitalizuar meteorologjik. Materialet grafike janë produktet e software për përpunimin e sinjaleve radar të digjitalizuar me origjinë ruse. Në pjesën e sipërme të imazhit mund të shihet drejtkëndëshe me ngjyrë që përmbajnë një ose më shumë simbole ku ngjyra përkatëse të çdo drejtkëndëshi tregon. Retë dhe sistemet e reja janë mjaft të parregullta në mënyrë tipike forma ngjyra dhe qarqet me numra të drejtë në mes janë vende nga të cilat raketat janë duke u nisur kundërbreshërit. Formati i datës dhe kohës është "yyyy-mm-dd hh-mm-ss" ("viti-muaji-dita, ora-minuta-sekonda).

Në portalin mund të shihni materialet e fundit në dispozicion (nganjëherë ata mund të jenë para kohës një ose para disa ditëve). Nëse qendrat radare janë vetëm në gjendje të aktivitetit minimal, atëherë materiali grafik të të dy qendrave të radarëve do të jet herë pas here në dispozicion, varësisht nga shkalla e aktivitetit të çdo qendër. Megjithatë ritmin do ta kontrollon për materiale të reja të marruna në çdo 15 minuta, ku imazhi i fundit i maarun do të jetë i dukshëm në portalin e DPH-së!

Share/Save/Bookmark
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Kemi 586 vizitorë n'linjë

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

e-DPHM (buletini elektronik)You are here: Parashikimi - Paralajmërimi dhe monitorimi radar - Monitorimi radar-bazë
Share/Save/Bookmark