Галерија на продукти на УХМР од постојани статистички, дијагностички и прогнозстички анализи на разни параметри.

Дневни врнежи Облачност во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Температура на 2м. во термин Минимална тем. на 2м., 10-дневна средна вредност Ветер на висина од 10 м. во термин Минимална тем. на 2м., во термин

Заб. некои од овие производи се однесуваат на состојби и периоди од порано, но би требало да се интересни за посетителите и соработниците!

Temperaturat minimale (Mk)

Shtyp
Renditja e përdoruesit: / 218
DobëtMirë 

Temperaturat minimale të fundit të matura të ajrit:

Vlerat e matura
 
Nga rrjeti matës
 
Sqarim
Temperatura minimale e ajrit është temperatura me e ulët e regjistruar ne termometrin mininmal.Referohet periudhë prej 24 orëve.edhe atë me koh lokale prej orës 7 (06 UTC) (sipas kohës lokale)në mëngjes në ditën e mëparshme deri në ora 7 (06 UTC) në ditën e tanishme.

Të dhënat janë të matur në rrjetin e vendeve të matjes me programin HMS sinoptik të punës. Ky program përfshin monitorim të vazhdueshëm dhe procedura të matjes në çdo 3 orë,edhe atë në dhjetë minutat e fundit të mandatit. Raportet e rezultateve janë mbledhur në formën e një mesazhi të koduar dhe të dërgohet në HMS.Raportet e rezultateve janë të hartuar në formë të mesazhit të koduar dhe dërgohen në DPH. Kushtet janë të përcaktuara sipas rregullave të OBM-së, gjegjësisht duke filluar nga 00:00 UTC (shënuar zonën hera e parë që fillon nga meridian Greenwich dhe është regjistruar diku në GMT). Koha lokale këtu është Koha e Evropës Qendrore CET = UTC + 1, me korrigjim për kursim të kohës (+1 orë në verë).

 
 

 

 

google earth Shif me Google Earth

 

{mosmap kml='http://217.16.74.182/images/stories/art/prognoza/denestmin000100mk.kml'}

 

Për të kaluar në 3D zgjedheni mundësinë "Earth" (më lart, në anën e djatht të hartës). Pastaj mbajeni poshtë "Ctrl", ose "Shift" dhe terhiqeni mbi hartë. Nëse prerja në 3D nuk punon, instaloni plugin shtesë Google Earth i cili është projektuar veçanërisht për shfletuesin tuaj.

Ripërtëritja e materialeve është e përditshme, rreth orës 13 sipas kohës lokale (puna në modelet numerike kërkon burime të mëdha dhe krijimi i materialeve grafike të mëtejshëm rrit kohën e nevojshme për të punuar)!

Share/Save/Bookmark
Nuk ka përkthime në dispozicion.

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Kemi 867 vizitorë n'linjë

Важни адреси:

Метео++
Метео+5
Селектирај текст за да го слушнеш

e-DPHM (buletini elektronik)You are here: Vlerat e matura - Temperaturat minimale (Mk)
Share/Save/Bookmark