Метеоаларм предупредувања

Уште од ноември 2010

Extrime high temperatureExtreme low temperatureНевремеForestfire

Речен мониторинг систем

Светска метеоролошка

СМО
WMO

Потешкотии во читањето

Сите корисници на порталот на УХМР можат да го чујат било кој дел од текстот кој е селектиран (види од сликата).

 

Get it on Google Play

Излезе UHMROID 1.3. Бесплатно можете да го превземете од нашиот портал или од Google Play...!

Оваа наша андроид апликација за неколку месеци од нашиот портал е превземена повеќе од 400 пати. Може да се користи на телефони или таблети со Android верѕија 3 или повеќе!

 

Тридневна прогноза

Печати
Оценка од корисникот: / 4933
НајлошоНајдобро 

Одберете од јазичињата:

Тридневна прогноза
 
Објаснување
 Прогнозата ја подготвува секојдневно тим предводен од дежурен синоптичар. Прогнозата се изготвува на дневна основа, но по потреба може и да се измени уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа. 
 
 

Метео - предупредување
 
Појаснување
Ова е последното официјално предупредување објавено од УХМР. Предупредувањата се изготвуваат (од страна на дежурниот синоптичар) на дневна основа, но по потреба може и да се изменат понекогаш уште еднаш, или двапати во тековните 24 часа.
 
 

Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian-AL
Има 135 гости присутни

Важни адреси:

Метео++
Метео+5

 

е-УХМР (ел. гласник)Досега не посетиле (Од мај 2011)

Free counters!

Youtube видео канал на УХМР (основан на 11 октомври 2011 г.)

DPHM video kanali

 

Од 11 октомври 2011 г. УХМР е присутен и на YouTube, најголемиот слободен видео сервис.

Едукативен центар (формиран на 8 септември 2011 г.)

УХМР - еду

 

На 8 септември 2011 г. го започна со работа и образовниот дел на порталот на УХМР.

Форум - центар (Основан на 2. август 2011 г.)

Метеорум

 

Од 2. август 2011 г. започна со работа одделот за форуми како дел на порталот на УХМР.

Вие сте овде: Прогноза - Временска прогноза - Тридневна прогноза